Kérem nagyítsa ki a böngészőjét az oldal megtekintéséhez!

Cégünk

1992

óta szendvicskészítéssel foglalkozik

Választékunk

a legkülönfélébb piaci igényeket kielégítő prémium termékek: bagettek, piták, háromszög szendvicsek és friss szendvics alapanyagok. Szakembereink folyamatos fejlesztői munkájának eredményeként időről-időre új ízekkel és formákkal bővítjük meglévő választékunkat, figyelmet fordítva fogyasztóink igényeire.

Minőség

Úgy gondoljuk, kifejezetten fontos a megfelelő alapanyagok kiválasztása, hogy kiemelkedő minőségű termékeket tudjunk előállítani. Dolgozóink az élelmiszerbiztonsági és környezetvédelmi előírások szem előtt tartásával végzik munkájukat, termékeink folyamatos ellenőrzés mellett készülnek. A legkorszerűbb védőgázas, hozzáadott tartósítószert nem tartalmazó csomagolástechnikát alkalmazzuk. Árúink minőségének az érvényben lévő jogszabályoknak, rendeleteknek, az élelmiszerbiztonsági szabályoknak és nem utolsó sorban a vevői elvárásoknak kell megfelelnie.

Saját logisztikai hálózat

Partnereink között magyarországi töltőállomás hálózatok, hiper- és szupermarketek illetve kiskereskedelmi egységek szerepelnek, közel 1500 partnert látunk el saját gépkocsiparkunkkal. Vevőinket rugalmasan, igényeikhez igazodva kezeljük, nagy figyelmet fordítva a pontos, szakszerű ellátásukra. A külföldi piacon is szép eredményeket tudunk felmutatni, Romániában több mint 8 éve vagyunk jelen termékeinkkel.